KNX/domotica in de horeca

In horeca gelegenheden is het bedienen van alle systemen zoals verlichting, zonnewering, airco, verwarming en muziek vanaf een plek via een tablet ongelooflijk handig. Met een KNX systeem kunt u al deze systemen per ruimte bedienen.

In een horeca gelegenheid is sfeer een van de belangrijkste zaken. Met een KNX systeem kunt u gemakkelijk de sfeer in uw horeca zaak regelen. U kunt gemakkelijk de verlichting en de muziek regelen met een paar klikken op uw tablet of smartphone.

Het handige aan een KNX systeem is dat u de verlichting, verwarming, airco, zonnewering per ruimte anders kunt instellen. Zo kunt u verschillende sferen tegelijk creëren.  

Een KNX systeem zorgt ook voor energiebesparing doordat u volledige controle heeft over al uw verlichting, verwarming en airco ect. Zo zal er nooit een airco een hele nacht aan blijven staan en zal uw verlichting niet onnodig aanstaan. 

Met een KNX systeem kunt u uw horecagelegenheid ook beveiligen. Zo kan er een alarmsysteem op uw deur en ramen geplaatst worden ook kunnen er camera’s geïnstalleerd worden. 

Voor vragen of voor verdere informatie over mogelijkheden kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.