Een poort

Een poort voor uw woning zorgt voor een extra gevoel van veiligheid. De poort is een extra obstakel voor inbrekers. Naast dat het voor inbrekers moeilijker is om op uw terrein te komen, werkt een poort ook preventief. Veel inbrekers gaan op zoek naar huizen waar ze gemakkelijk kunnen vluchten. En met een poort kan dit niet en zullen ze twee keer nadenken voordat ze zullen proberen in te breken. 

Een poort die door ons geplaatst zal worden zal vanaf uw smartphone, Ipad of via een touchscreen in uw huis te bedienen zijn. Zo hoeft u als er bezoek voor de poort staat niet helemaal naar de poort toe te lopen. U kunt zeer eenvoudig de poort openen en weer sluiten.

Als u zelf het huis verlaat kunt u de poort openen en instellen dat die automatisch na een paar minuten weer sluit. Dit systeem kan ook in verbinding staan met de sloten op uw deuren en ramen. Zodra u de poort uit bent dan zullen al deze sloten op slot gaan. En als u thuiskomt is het mogelijk om ervoor te kiezen dat de poort uw kenteken herkent zodat de poort direct opengaat als u komt aanrijden. 

Bedrijf

Een poort kan ook erg handig zijn voor uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld veel auto’s op uw parkeerplaats staan of heeft u waardevolle producten in uw pand. Dan is een poort voor uw pand een ideale toevoeging om deze producten of auto’s te bewaken.

Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.